Izdavanje / poslovni objekat / Novi Sad
Novi Sad - Radna Zona Sever 3
29.300 €
StrukturaPoslovni objekat
Kvadratura4176 m2
NameštenostPrazan
SpratnostPR / 1
GrejanjeOstalo
StanjeStandard

OPIS

Na prodaju ili najam odličan poslovni objekat u radnoj zoni Sever u Novom Sadu. U pitanju je savremeno opreljen i moderan objekat, koji poseduje sve potrebne dozvole za rad i može se odmah staviti u funkciju. Objekat je struktuiran iz prizemlja, mezanina i sprata od čega su prizemlje i sprat dve jednake etaže od po 2000m2 međusobno povezane kako teretnim liftom tako i elevatorima. Na mezaninu se nalazi kancelarijski prostor sa toaletima i trokaderom. Pored redovnog napajanja strujom (sopstvena trafo stanica sa 400kW) objekat poseduje i agregatsku stanicu za slučaj nestanka struje. U prostoru je ugrađena rasveta koja zadovoljava kriterijume prodajnog prostora kao i ambijentalno ozvučenje. Kompletan prostor se greje i hladi čilerima smeštenim na krovu objekta. Objekat poseduje i svoj parking prostor sa cca 50 parking mesta. Vlasnik prostora je pravno lice i na cenu zakupa se obračunava PDV.

DODATNE INFO

Lift
Parking
Poslovni prostor
Video nadzor
Internet
Telefon
Dvorište

MAPA

2023. © Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta i slika bez prethodnog odobrenja. Orange Investment.
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.