O NAMA

Mi pravimo razliku između pokazivanja stana i osoba koje vam nalaze životno rešenje.

O nama

Agencija za nekretnine Orange Investment Solutions DOO Novi Sad posluje u oblasti posredovanje u prometu i zakupu nepokretnosti već deset godina. Agenciju Orange Investment Solutions DOO Novi Sad čini stručan tim profesionalaca koji će ponuditi najbolje rešenje uz savete i sugestije uz maksimalnu posvećenost i pre svega profesionalnost.

Tokom višegodišnjeg poslovanja iz oblasti prometa i zakupa prvenstveno kancelarijskih prostora a potom lokala i hala oformili smo bazu svih raspoloživih prostora u Novom Sadu kako bi našim klijentima uz profesionalnu podršku pomogli da što pre nađu rešenje za svoje kompanije i kako širenje poslovanja tako i pokretanje novog biznisa u adekvatnom poslovnom prostoru.

Mi cenimo vreme klijenta pa se iz tog razloga trudimo da sve informacije budu transparentne, pristupačne i što detaljnije. Dugogodišnjim iskustvom naših agenata kao i profesionalnoću u veoma kratkom roku nudimo rešenje za adekvatan poslovni prostor, lokal ili halu.

Bez obzira da li prodajete, izdajete, kupujete ili zakupljujete poslovni prostor mi smo tu za Vas! Trudimo se da razmisljamo kao Vi! Na putu ka kupovini, prodaji, zakupu ili izdavanju nepokretnosti bićemo Vaš partner, saveznik i prijatelj.

2023. © Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta i slika bez prethodnog odobrenja. Orange Investment.
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.